torsdag 18 augusti 2016

Äntligen lite fiske....

Igår kväll så drog vi ut till Navarkölen, mamma och pappas stuga ute i skogen. Stugan används mest till älgjakten och har tidigare stått på ofri grund. Nu har dock pappa köpt skogen runt, och i och med det så blir det lite roligare. Så mycket som stugan har använts under den här sommaren av dem, av min bror och familj och så lite av oss också - var länge sen. Pappa har tagit ner lite träd och röjt runt stugan, så det blivit betydligt ljusare där. Likaså så har det blivit lite mer utsikt.

Det är en himla mysig stuga. Hade man fått önska så hade man gärna haft en tjärn eller sjö alldeles precis bredvid. Nu är det inte så. Men några hundra meter från stugan ligger det en liten tjärn. Igår var det dags att prova fiskelyckan där.

Roger fiskade jag låg i blåbärsriset och njöt av livet. Det var nämligen inte hård mark fram till vattnet och att gå ut på gungfly, och allt rör sig när men sätter ner foten - nja....! Inte riktigt my cup of tea.

Lite osäkert om det skulle vara fisk i sjön, Roger fick upp en liten gäddsnipa i alla fall. Så det borde finnas mer.

Mamma och pappa kom lite senare och vi spelade lite yatsy, läste bok och somnade skönt i tystnaden.

Så himla härligt, vi sover där inatt igen. Vi är hemma och laddar om lite, vi ska göra ett ryck på gården och jag ska till skjutbanan för att skjuta in bössan.





Inga kommentarer: