måndag 22 augusti 2016

Wooohooooo första kajakturen är avklarad!

Idag var det äntligen dags, båda kajakerna hemma och vi beslutade oss ganska direkt att provturen behövde ske mer eller mindre omedelbart.

Dock blev det en liten tur med Josse, hennes väninna och Alvar och Alice till Kvisseforsen först. Ännu ett fantastiskt ställe här i krokarna.

Hur som helst, det är ju mycket att sätta sig in i med det här med kajak. En nöt att knäcka är ju det här med att ta sig i och ur.

Och när du väl kommer i, så ska du liksom hitta stabiliteten även när du paddlar och ja.....

Vi har en del att jobba på, men alltså - det är helt fantastiskt.

Nu vill jag paddla hela tiden för att nöta teknik och bli bättre. Kändes lite som bambi på hal is, fast det var en kajak på vatten.

Sen kom regnet och vi skulle ta oss ur, gick ganska ok faktiskt. Roger skulle förstås få till en lite mer stilful teknik ur kajaken, slutade givetvis med ett dopp!

Lyckades fånga en bild precis när han kastade sina foppatofflor, ser så jäkla kul ut tycker jag?!

Imorgon åker vi till svärmor och svärfars stuga vid Säxen. Det ska bli hyfsat väder, så vi packar bilen full och åker dit några nätter. Planen är att ta det lite lugnt förstås, men även träna lite (både cyklar och några kettlebells får följa med, och så paddla förstås, fiska, plocka lite bär,  läsa böcker och bara vara. Ska bli härligt. Jag gillar som sagt det här med semester!

Där ute är det lite dålig mottagning också, så varken sociala medier eller telefonsamtal är möjligt. Jo, kanske ett telefonsamtal eller så, om man står på rätt plats och ibland fungerar det att lägga ut en bild på instagram (kanske). Sms brukar funka. Ja en liten detox helt enkelt!



2 kommentarer:

Katta Bucketlife sa...

Åh jäklar vad kul! Jag är så sugen på att skaffa kajaker upp till Särna, men de kostar ju en del :) Men drömmen är att paddla uppför Österdaläven, mot Idre till. Dock inte de mer forslika sträckorna, haha.

Hoppas du har en finfin semester!

Lena sa...

Ja det kostar en del, men det är ju värt det!Det är ju bara pengar, med kajakerna får men minnen för livet :)

Har varit ut på en del paddlingar nu, och det är verkligen helt fantastiskt!