onsdag 22 juni 2011

Klokheter

Var SANN. Lev din väg, det som är rätt för dig. Det är så helande. Det genljuder i hela kroppen, i känslorna, i tankarna, och själen är med. Nära dina kära, nära ditt Själv. Lev i sanning i närhet i nuet. DET är att leva.

LYSSNA till ditt hjärta. Låt hjärtslagen ligga en stund i din hand. Som änglavingar. Lyssna i stilla ro. Hjärtat visar dig vägen. Be om hjälp, fråga, stillna. Kraftfullt levande, viskande dina svar. Det är bara att lyssna.

Ha TILLIT till dig själv. Våga tro på dig, på din kraft och din alldeles unika förmåga. Våga tro att du får hjälp att klara det du verkligen vill. Våga visa din egen storhet, så att vi andra får värmas av ditt ljus.

Följ dina DRÖMMAR. Vi är skapta för att uppfylla våra innersta drömmar. Det är därför vi är här. Men det kommer så ofta så mycket i vägen på vägen... Rensa, rensa, rensa. Vart är du på väg? Jag lever mina drömmar.

Det är DITT liv. Lär känna dina demoner och drakar, hedra dem och bjud dem till bords. Först då kan du slå dig till ro i dig. Först då har du kraften att gå åt ditt håll, oavsett vad andra tycker. Då först kan du riktigt leva DITT liv

VAR här. Stanna i varandet, våga vara kvar i när-heten, bara busigt bada i härochnu-et. Luta dig tillbaks i närvarons fåtölj ännu en kort sekund. Välkomnande allt som vill tala till dig, VAR här.

LE. När du skrattar dansar din själ. När du ler sprids glädje genom hela universum. Var generös med din lust, så fyller du även på din egen skrattkista med minnesvärda minnen och oväntade gåvor.

Du VET. Längst där inne, innanför alla själens lökskal, vet du redan allt. Du vet ditt syfte, vart du är på väg, vilken väg du ska välja just nu. Det gäller bara att ställa frågan - och ha tålamod och mod nog att lyssna efter svaret.

Var en VÄN. Du är din egen vän och du är min vän. En öppen famn, där härliga minnen och planer blomstrar, med ett nu i full frihet och respekt. En fristad. En vän. Ett stort vackert hjärta

ÄLSKA. Villkorslöst. Med hela ditt hjärta, din kropp och din längtande själ. Håll inte tillbaka, smyg inte, snåla inte; världen behöver din kärlek. Det är en fråga om ren överlevnad.

Inga kommentarer: