söndag 14 september 2014

Dagar precis som de ska vara

Det har varit en helt underbar helg! Verkligen underbar. Verkligen en sådan här helg som vi båda älskar och kan se tillbaka på regniga, mörka, tråkiga dagar.

Vi började fredagen med att vara barnvakt en liten stund efter mitt jobb. Sedan har helgen liksom bara varit härlig! Bootcamp, plantering av höstiga saker såsom ljung. Och så blev det tre stycken ölandstokar, vita - kunde inte låta bli. Och så fiskade vi, inte ett napp men vad sjutton gör det när det är så där perfekt! 





Soffhäng med ett gott glas rött vin blev det också. Sen somnade jag visst där i soffan och snarkade lite, det är sånt man får bjuda på. 

Idag var det valdag, vi gick till skolan för att rösta. Pratade politik så att jag fick ont i käkarna. Gick vidare upp på Säla och fick fika vid mamma. Sen gick vi hem förstås det blev nog över en mil den där promenaden. Det var så där alldeles perfekt väder idag, så känslan av att ta vara på dagen infann sig. Sagt och gjort, lunch och sen bytte vi om och cyklade iväg.

Det var dags för Naturpasset med 20 olika kontroller att hitta. Det är en tävling också, får se om vi skickar in vårt resultat och en liten slogan - chans att vinna en vistelse i Orsa.

Hur som helst, det var verkligen jättekul! Cyklade på stigar där jag aldrig cyklat förrut. Blev tre mil för oss med de vägval vi valde. Vi tog alla kontroller när vi liksom var igång. Kul! 


Inga kommentarer: