tisdag 22 december 2015

Tillbakablick från US&A

Jag hade förmånen att få följa med mitt företag på en konferens resa. Och inte vilken konferensresa som helst. Utan vi flög till Fort Lauderdale och sedan var det dax för kryssning från Miami. Bahamas och Key West fick besök av hela gänget. 4 nätter tillbringades på fartyget, och hela dagarna hade vi möjlighet att vara på land och upptäcka Nassau, Coco Key och Key West. Jättebra sätt att resa på faktiskt, om man vill så får man uppleva massor! Måndag - fredag morgon var det kryssning och sedan tillbringade vi några nätter i Miami. Där vi självklart besökte Miami beach och var på NHL hockey.

När vi på fredagen klev av fartyget, så hade sambon flugit ner. Så efter att resten av gänget flög hem till Sverige igen på söndagen så stannade vi ytterligare en vecka.

Då åkte vi nedåt Key West igen, för jag ville så gärna få med resan ner dit. Som verkligen är speciell. Otroligt vacker. Vi tillbringade 2 nätter där nere för att sedan på vägen uppåt igen stanna till och simma med delfiner.

Vi tillbringande en dag vid Everglades, där vi hyrde cyklar och trampade runt några mil. Närkontakt med alligatorer, minst sagt - kul upplevelse. Vi passade även på att åka airboat.

Ute på tur med airboat
Airboats
Fort gick det :)
Närkontakt med alligator
Vi landade sedan efter stopp i Naples vid Fort Meyers. Där besökte vi bland annat Sanibel island, var ut på en båttur och så blev det lite shopping på Miramar outlets.

Sanibel island
Solnedgång Sanibel island
Ute på båttur Fort Meyers
Båttur Fort Meyers
FortMeyers Beach 



Det här är en väldigt kort version av resan, men jag tycker att vi fick en bra mix av upplevelser och lugn&ro.  Kommer nog fler bilder och mer text om våra upplevelser, under julledigheten.






Inga kommentarer: