lördag 23 augusti 2008

Förbaskade kollektiv

Ja jag bor ju i ett kollektiv. Olso är dyrt att leva i och det är enda chansen att få ett boende till "bra" pris. Vi är fyra personer i vår lägenhet. Egentligen så tycker jag faktiskt att det fungerar utmärkt. Men det finns ju vissa saker som jag tycker lite mindre om.

Eh, ja till exempel så är det inte så kul att göra ren toaletten efter andra. Och så soporna. Jag hatar det i normala fall (fråga alla jag bott med, det är en av mina sämsta sidor eller va säger du Sandra? Jag har nämligen taktiken, nä det går att trycka i lite till...sen ramlar det bara över men då stänger jag dörren) men tänk er fyra personer som slänger sopor i samma hink. F-n, varje dag ska den där skiten tömmas. Suck.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha,hahahaha... mmm, du e ju lite utav ett proffs i att pressa sopor, trixet e ju att pressa utan att riva sönder påsen under tiden, vilket du e grym på ;)hm,synd att det inte e en OS-gren, för då hade vi ju iallafall kammat hem ETT guld i år!!! grejen är ju den att du även är en hejare på att slänga dem,...å dessutom har du så många fina egenskaper som lixom gör att man glömmer sådana små petitesser (hm,hur sjutton stavar man till det?!)... ;)

Lena sa...

Hahaha, ja men precis..vilken merit det skulle va, jo jag har os-guld i att pressa sopor :) Och tack för den fina komplimangen!