måndag 6 oktober 2008

Skønt!

Så nu sitter jag i receptionen nyduschad. Har haft lite instruktørstimmar, styrka och spinning. Har ætit några bananer och ja, allt kænns bra. Nu ær det fem timmar kvar att jobba denna søndag. Rutinerad som jag børjar bli, så har jag faktiskt køpt en pocketbok att førdriva tiden med om det blir "litt kjedelig". Jo Nesbø - Marekors. Jag ælskar att læsa sådana dær bøcker, med det menar jag: sådana bøcker som handlar om en trasig polis som ska løsa ett mord eller två. Och som kanske inte anses vara topplitteratur. Men som jag tycker ær fantastikt spænnande och underbart tidsførdriv.

Det har varit hærligt høstvæder hær på førmiddagen så jag och Nisse har också hunnit med en långpromenad i solen. Blåste lite kallt, men det var bara skønt. Nu børjar det mulna på och det ser næstan ut som det kommer regna vilken sekund som helst. Inatt var det storm och regn jag vaknade flera gånger och det ær inte likt mig.

Føresten så ær det bara fyra intensiva dagar kvar att jobba, sedan kommer jag vara ledig i tio dagar. Det kænns næstan lite galet, lite konstigt. Det var længe sedan jag var ledig så længe. Men det ær vælbehøvligt! Och det ska bli så skoj att ge sig ut i skogen, træffa folk och førhoppningsvis skjuta en ælg eller två. :) Samla lite energi och komma tillbax hit till Oslo som en studsboll igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du ær en stusboll du..bara så du vet.:-) studsa på du... ja vill oxo...